De specialisten

Gedreven vakmensen

Welkom bij Maatkast Specialist! Wij brengen jouw huis tot leven met op maat gemaakte kasten, meubels, deuren en horren. Ontdek onze unieke aanpak, waar vakmanschap en individualiteit samenkomen om een ruimte te creëren die perfect bij jou past. 

Op 1 juni 2022 heeft Harry Zuidema, oprichter en eigenaar van Maatkast Specialist het stokje overgedragen aan Elroy Assen en Ellen Woudsma.

 

Natuurlijk zorgen wij als duo ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, zoals je gewend bent. Het assortiment van op maat gemaakte kasten breiden we verder uit met op maat gemaakte metalen deuren, maatwerk tv kasten en dressoirs.

 

Naast dat we zakelijke compagnons zijn, zijn we privé ook partners. Elroy heeft naast Maatkast Specialist ook een eigen bouwbedrijf ‘Assen Bouw en Klusbedrijf‘ en dit is dus een mooie uitbreiding en verlengstuk van zijn huidige werkzaamheden. Met het bouwbedrijf zorgt hij voor het inmeten en plaatsen van de op maat gemaakte kasten, deuren en meubels. Samen brengen we dus jouw bouw- en interieurplannen tot een mooi resultaat! 

Laat ons jouw interieur transformeren met eindeloze mogelijkheden.

5/5

“Door vakmanschap, kwaliteit in materialen en in combinatie met onze creatieve en oplossingsgerichte ideeën weten we altijd verrassend mooi vakwerk af te leveren waar we trots op zijn!”