Metalen deuren

Ons assortiment van op maat gemaakte kasten breiden we verder uit met op maat gemaakte metalen deuren, maatwerk tv kasten en dressoirs. Geen ruimte is tegenwoordig compleet zonder metalen binnendeuren. Deze industriële deuren geven niet alleen een moderne look aan jouw ruimte, het matcht perfect bij verschillende (woon)stijlen en het zorgt er ook voor dat er meerdere ruimtes ontstaan, mét licht en sfeer.

Blikvanger

Verander jouw ruimte ook door die saaie binnendeur in het interieur te vervangen door een mooie metalen deur die we op maat voor je maken. Door te combineren met glaswerk heb je direct een betere doorkijk en een natuurlijke lichtinval. 

We maken alles op maat en we laten je graag zien wat de vele mogelijkheden zijn. Het zit ‘m tenslotte in de details. Van het type deur (scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur) tot het type glas en de handgreep. Een echte eyecatcher!

Persoonlijk advies

Wij maken en monteren de metalen binnendeuren in eigen beheer. Hierdoor kan je jouw (woon)wensen geheel op maat laten maken. Wij nodigen je graag uit in onze showroom. Dan kan je niet alleen alle materialen zien, maar inventariseren we ook jouw wensen en laten we alle mogelijkheden zien. Ontdek het zelf!

"Metalen deuren zijn een echte eyecatcher voor in iedere ruimte!"