Kasten op maat van Raffito

Ontwerpideeën van de bovenste plank

Schuifdeuren met panelen, spiegels en glas.

Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop. Om jouw woonplezier te verhogen en jouw keuze te vereenvoudigen bieden wij een ruime keuze uit meer dan 60 verschillende deurvullingen. En het mooie is dat je eindeloos kunt combineren. Laat je inspireren en creëer jouw persoonlijke schuifdeuren die passen bij jouw interieur. Voor een perfecte afwerking is het mogelijk om te kiezen voor schuifdeuren die uitgerust zijn met softclose. 


De duurzame kwaliteit van de soepel lopende schuifdeuren en jouw persoonlijke ontwerp is een garantie voor jarenlang plezier, gemak en woongenot. Ervaar het zelf!

– Wij werken o.a. samen met het mooie merk ‘Raffito’ – 

Kastenindeling

Achter de mooie (schuif)deuren is een eindeloze reeks indelingsvarianten mogelijk. Kies een kleur die het beste past bij jouw stijl en maak een keuze uit extra dikke panelen voor een robuuste uitstraling of juist een slank paneel voor een chique uiterlijk. 


Bekijk in onze showroom alle mogelijkheden van kastinterieur en ontdek de vele opties. Legplanken, laden op maat, garderobe-stangen en vele accessoires. Overal is aan gedacht, zodat jouw kastruimte echt een mooie en efficiënte indeling krijgt.

Inloopkast

Dé oplossing voor veel opbergruimte: een inloopkast. Een aparte ruimte waarin alle kleding, schoenen en accessoires optimaal kunnen worden opgeborgen, al dan niet afgesloten met schuifdeuren. Deze kast is in alle opzichten toegankelijk; uiteraard qua ruimte, maar ook worden er geen hoge eisen aan jouw timmermanskwaliteiten en financiën gesteld. Een op maat gemaakte inloopkast creëren we voor ieder budget. We meten deze bij jouw thuis in, bestellen het materiaal en plaatsen deze vervolgens met ons montageteam van ‘Assen Bouw en Klusbedrijf’. Een inloopkast, een droom binnen handbereik voor iedereen…